Vtisi

Zares prijazno in ustrežljivo osebje. Prijetna receptorka je ugotovila, da je moj rojstni dan in mi je prinesla narciso s svojega vrta. Soba je bila odlična in čista. Lokacija je čudovita, sosednji restavraciji sta zelo dobri.
-Mary, Velika Britanija

Osebje je bilo zelo prijazno in pripravljeno nuditi pomoč. Zajtrk je bil zelo dober, soba je bila prijetna.
-Docboulder, ZDA

Dober zajtrk in prijazno osebje.
-Colin, Velika Britanija

Lokacija je bila dobra, blizu avtobusne in železniške postaje. Osebje je bilo zelo prijazno in ustrežljivo. Soba je bila prijetna, popolna zame, ki sem potovala sama. Blizu hotela je nekaj trgovin in restavracij. Poleg tega pa hotel izgleda čudovito.
-Maija, Finska

Hotel je približno 500 m od glavne postaje in poleg tega 10 minut hoje od Zmajskega mosta. Prijavil sem se zelo pozno, a me je kljub temu receptorka pričakala s toplim nasmehom. Poleg tega mi je dala zemljevid Ljubljane in mi razložila, kako priti do znamenitosti. Soba je bila zelo čista in udobna, zajtrk pa preprost in dober.
-Suganuma, Japonska

Osebje je bilo zelo prijazno in ustrežljivo, lokacija pa dobra.
-Amanda, Hrvaška

Odlična lokacija blizu avtobusne in železniške postaje, 15 minut hoje do centra mesta. Osebje je bilo zelo ustrežljivo.
-Donald, ZDA

Parkirišče za motorje. Zelo dobro za bivanje.
-Gsoldav, Italija

Osebje je bilo odlično, udobna postelja in odlična lokacija.
-Stuart, Velika Britanija

Zelo ustrežljivo in prijazno osebje.
-Flavian, Kanada

Zelo prijazni ljudje. 15 minut hoje do starega dela mesta.
-Renaud, Francija

Osebje je bilo zelo ustrežljivo in prijazno. Ob zajtrku so se res potrudili za podrobnosti. Lokacija je zelo dobra, blizu železniške postaje in 15 minut hoje od centra mesta.
-Rinaldo, Italija

Topla dobrodošlica s strani hotelskega osebja. Lokacija je popolna, tako blizu vsega. Odlično poznajo mesto.
-Razzle, Irska

Zelo prijazna in ustrežljiva dobrodošlica. Odličen zajtrk. Kratka hoja od železniške postaje. Dober bar/restavracija zraven hotela.
-Ian, Velika Britanija

Zelo dostopno in ustrežljivo osebje. Dober zajtrk ter čisto in prijetno okolje. Vsekakor priporočam.
-Oriana, Velika Britanija

Dobra lokacija od avtobusne postaje in 10 minut hoje do centra mesta. Prijetna soba z dobro kopalnico. Dve restavraciji zraven sta zelo priročni, mi smo imeli raje Bistro.
-Katharine, Velika Britanija

Izjemno prijazno in ustrežljivo osebje. Prispeli smo zgodaj zjutraj in smo lahko pustili svojo prtljago, oni so pa prioritetno pripravili našo sobo. Imeli smo družinsko sobo s čajno kuhinjo in balkonom, vse je bilo zelo dobro, prikupno in čisto. Lahko si izposodiš Mestno kolo približno 5 minut od hotela ali pa greš peš do mesta približno 10 do 15 minut. Definitivno bi priporočili ta hotel. Sproščena in prijazna atmosfera.
-Johanna, Nizozemska

Vse! Soba je bila popolna za dva odrasla, ki potujeta z malčkom in najstnikom. Poleg tega je bila pregrada med posteljami, da je imela najstnica lahko malo zasebnosti.
-Nicola, Velika Britanija

Zelo udoben romantičen hotel v posebni hiši s prelepim vrtu. 100 % priporočam! Hotel gre skupaj z zeleno atmosfero Ljubljane.
-Romanzh, Rusija

Skrbno in ustrežljivo osebje, varno območje z dobro restavracijo v bližini. Dober kraj za bivanje v čudovitem mestu.
-Leonie, Avstralija

Vse popolno!
-Nadeje, Češka

Ne moremo opisati, kako prijazna je bila punca na recepciji. Zelo se je potrudila, da nam je pripravila zajtrk za sabo za naš zgodnji odhod.
-Martin, Kanada

Call Now Button