Hotel Asteria

Hotel
Asteria

Prikupni butični hotel je za vas odprl svoja vrata v živahni umetniški četrti. Obkrožen je s svetovno znano Metelkovo mesto, muzeji umetnosti, razigrano Trubarjevo s Plečnikovim Tromostovjem in pisano ljubljansko Tržnico. Hotel, ki je pod mogočnimi tremi kostanji, je kraj, kjer se vaša pravljica lahko začne.

Hotel Asteria je le pet minut hoje stran od Ljubljanskega gradu in reke Ljubljanice ter na drugi strani le nekaj minut hoje do avtobusne in železniške postaje Ljubljana. Letališče Jože Pučnik Ljubljana je oddaljeno 25 km. Če želite biti v samem središču dogajanja, opazovati ljudi, kako hitijo mimo vas in ustaviti svoj korak ob uličnih umetnikih, je to pravi kraj za vas.

V naši neposredni bližini se nahajata restavraciji Das Ist Valter in Bistro Utrip, kjer lahko razvajate svoje brbončice s pestro izbiro jedi. Ponujamo tudi sobe z balkonom in čajnimi kuhinjami. Sobe so opremljene s kabelsko plazma TV, neomejenim in brezplačnim internetom, z možnostjo sobne postrežbe, sušilcem za lase, hotelsko kozmetiko, po želji kopalnim plaščem in copatki ter drugimi prijetnimi majhnimi presenečenji. Poleg osnovne ponudbe se bo naše osebje po najboljših močeh potrudilo ustreči tudi kakšnim drugim vašim željam.

Ponujamo možnost izposoje piknik košar in koles, če bi si želeli imeti popoln sončen dan, v katerem izmed bližnjih parkov. Če potrebujete prevoz z ali na letališče do nas, vam ga bomo z veseljem zagotovili ob doplačilu. Ponujamo tudi prevoze do različnih čudovitih krajev naše dežele.

Vse sobe so nekadilske. Prostor za kajenje je namenjen na hotelski terasi. V hotelu so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki.

V kavarnici in zajtrkovalnici vas pocrkljamo s samopostrežnim zajtrkom, domačimi dobrotami, svežo kavico in še veliko več.

Hotel nima svojega parkirišča. Javno parkirišče je pa na voljo povsod okoli hotela. Rezervacije parkirnih mest niso mogoče.

Za zaključene družbe vam Asteria ponuja svojo vinsko klet, kjer lahko ob izbranem vinu in okusnih prigrizkih, nazdravite s prijatelji in se poveselite.

Z veseljem sprejemamo rezervacije za manjše skupine, za katere velja poseben cenik.

Pod mogočnimi tremi kostanji, je kraj, kjer se vaša pravljica lahko začne.

V glavno mesto Slovenije se utegnemo zaljubiti že na prvi pogled. Nad mestnim vrvežem lebdi podoba utripajoče Ljubljane, kjer domujejo številne kulturne in umetniške različice s kančkom slovenskosti.

Predvsem baročno mestece je vpeto med grajski grič in reko Ljubljanico. Z gradu se odpre čudovit pogled na renesančna, baročna in secesijska pročelja. Ko nam pogled zaide na zadnje hiše v daljavi, zagledamo mogočna hribovja, ki obrobljajo Ljubljansko kotlino na severni strani, na južni strani pa se razposteza barjanska ravnina.

Plečnikovo Tromostovje, ki se razteza v pahljačo, je najbolj občudovan in največkrat prehojen most na slovenskih tleh. Pod njem zasanjano teče Ljubljanica, ujeta med vrbe. Po Plečnikovih načrtih so zgradili in naredili ljubo Ljubljano enostavno popolno. Mimoidoči vsakodnevno občudujejo veličastno Narodno in univerzitetno knjižnico, poletno gledališče Križanke, centralni stadion, mavrično tržnico in mnoge druge prečudovite stavbe.

Iskanje zanimivih kotičkov, tako v barvitem poletju, kot tudi v praznični zimi, je lahko čudovito doživetje za Ljubljančane in tudi turiste. V poletnem času kavarne in slaščičarne oživijo, v zimskem času pa se pod novoletnimi lučmi odvijajo festivali.

Call Now Button