Kako do nas

Kako do
nas?

Najdete nas v samem središču Ljubljane, ki je v večini urejeno samo za pešce. Preberite si spodnje nasvete. Za več informacij nas kontaktirajte preko elektronske pošte info@hotel-asteria.com ali preko mobilnega telefona 00 386 41 542 444.

  • AVTO: V primeru, da boste Ljubljano obiskali z lastnim prevoznim sredstvom, na avtocesti sledite oznakam za Ljubljano, izberite izvoz Center, v mestu pa nato peljite proti Ljubljana Center. Spodaj si oglejte zemljevid, kjer smo za vas označili našo lokacijo in bližnja parkirišča. Za vožnjo po slovenskih avtocestah je potrebna vinjeta. Na voljo so vam tedenske, mesečne in letne vinjete, ki jih lahko kupite na vsaki bencinski črpalki.
  • PRIMORSKA AVTOCESTA: Če v Ljubljano prihajate z obale (Koper, Trst, Benetke, Reka), se peljete po avtocesti A1 /E60/ E70 proti Ljubljani. Sledite izvozu Ljubljana Center.
  • SEVERO-VZHODNA AVTOCESTA: Če v Ljubljano prihajate s severovzhoda (Gradec, Dunaj, Maribor), se peljete po avtocesti A1 / E57 proti Ljubljani. Sledite izvozu Ljubljana Center.
  • JUGO-VZHODNA AVTOCESTA: Če v Ljubljano prihajate z jugovzhoda (Zagreb, Karlovec, Novo Mesto) se peljete po avtocesti A2 / E70 proti Ljubljani. Sledite izvozu Ljubljana Center.
  • SEVERNA AVTOCESTA: Če v Ljubljano prihajate s severa (Beljak, Celovec, Kranj) se peljete po avtocesti A2 / E61 proti Ljubljani. Sledite izvozu Ljubljana Center.
  • VLAK: Glavna avtobusna in železniška postaja Ljubljana je v neposredni bližini hotela. Ko ste s hrbtom obrnjeni proti stavbi železniške postaje, zavijete levo in se sprehodite po Masarykovi ulici približno 500 m. Pri četrtem semaforju zavijete desno po Njegoševi cesti. Hotel je na levi strani ceste po 50 m.
  • LETALIŠČE: Od letališča Jože Pučnik Ljubljana smo oddaljeni 25 km. Za vas lahko organiziramo tudi prevoz do našega hotela ali od hotela nazaj do letališča. Cena prevoza je od 10 € po osebi naprej. Za več informacij nas kontaktirajte preko elektronske pošte info@hotel-asteria.com ali preko mobilnega telefona 00 386 41 542 444.
Zemljevid
Parkirna mesta okoli nas
map
map
Call Now Button