Info za goste

Hotel
Asteria

Čas prijave je od 14.00 do 22.00 ure. Če bi se želeli prijaviti po 22. uri, nam le-to sporočite.

Čas odjave je do 10.00 ure.

Mestna turistična taksa znaša 3,13 € na osebo na noč, kot je odredila Mestna občina Ljubljana. In se plača ob prijavi. Otroci med 7. in 18. letom imajo 50 % popusta na turistično takso. Za otroke do 7. leta starosti je turistična taksa brezplačna.

Zajtrk je samopostrežni bife in je na voljo od 7.00 do 10.00 ure.

Možna je zgodnja odjava. V primeru zgodnje odjave nas o tem prej obvestite. Lahko vam pripravimo tudi zajtrk za sabo.

Brezplačno vam pripravimo otroško posteljico za otroke, mlajše od 5 let. Otroci do 5. leta starosti v hotelu bivajo brezplačno. Otroci od 5. do 12. leta imajo 50 % popusta na dodatno ležišče.

Domače živali so dobrodošle. Doplačilo znaša 10 € na hišnega ljubljenčka na noč.

Sprejemamo plačila v gotovini in plačila s kreditnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa) ter plačilo preko TRR.

Brezžični internet je na voljo brezplačno.

Svojo prtljago lahko shranite na recepciji.

Pravilnik o odpovedi: Standardno rezervacijo lahko gostje brezplačno stornirajo do 2 dni pred prihodom. Rezervacijo brez vračila denarja, gostje ne morejo brezplačno stornirati.

Politika predplačila: Pri standardni rezervaciji predplačilo ni potrebno.

Ko gost ne pride (NO SHOW): Če gost ne pride in nas v roku, ki dovoljuje brezplačno odpoved, o tem ne obvesti, lahko hotel zaračuna znesek, ki je naveden v rezervaciji.

Za skupine, ki rezervirajo 3 sobe ali več, velja pravilnik za hotelske skupine.  50 % zneska se plača ob rezervaciji, ostalih 50 % pa 7 dni pred prihodom.

SHUTTLE PREVOZ

Shuttle prevoz je na voljo od in do hotela. Obstajajo 4 vrste shuttle prevoza:
  • Economy: cena je 10 € na osebo. Čas odhoda vam prevozno podjetje določi v skladu s terminskim načrtom, na poti pa prevzamete/ odložite tudi ostale potnike.
  • Economy flex: cena za 1-3 osebe je 29 €, za 4-6 oseb 44 €, za 7-8 oseb pa 48 €. Prevoz je ob vašem želenem času. Po poti lahko poberete tudi ostale potnike.
  • Business: cena za 1-3 osebe je 38 €, za 4-6 oseb 48 €, za 7-8 oseb pa 59 €. Prevoznik vas pobere z udobnim poslovnim vozilom, potujete brez dodatnih potnikov in postankov. Dodatne ugodnosti prevoza so brezplačna dodatna prtljaga, brezplačen otroški sedež, brezplačna steklenica vode za vožnje, ki so daljše od 1 ure.
  • VIP Luxury: cena za 1-3 osebe je 45 €, za 4-6 oseb 65 €, za 7-8 oseb pa 69 €. Prevoz za vas, če si želite luksuznega prevoza z osebnim vozilom do ali z letališča oziroma hotela ob želenem času z veliko udobja in brezhibnosti. Namenjen je ljudem, ki želijo popolno zasebnost, prilagodljivost in najboljše voznike.

Hotel nima lastnega parkirišča. Javno parkirišče je na voljo v neposredni bližini. Rezervacija parkirnih mest ni mogoča. Za dodatne informacije se obrnite na recepcijo. V neposredni bližini sta dve restavraciji. Das ist Walter ponuja hrano z žara in Bistro Utrip, ki med ostalimi jedmi, ponuja tudi hrano brez glutena. Hotel ima teraso, na kateri se gostje lahko sprostijo in uživajo, spijejo kakšno pijačo in uživajo v mestnem vzdušju. Imamo tudi kavarno, kjer vam lahko postrežemo z različnimi pijačami. Vse sobe so nekadilske.

Call Now Button